Свети Валентин

Шампанско за Свети Валентин
шампанско за свети валентин

Отпразнувайте празника на влюбените с истинско френско шампанско! В онлайн магазина за шампанско и вино Hexagone-bg.com можете да откриете голямо разнообразие от висококачествено шампанско на добри цени. Опитайте истинския вкус на шампанското - Hexagone-bg.com!

Какво е истинското шампанско без истински гурме аперитив? Опитайте уникалния чист черен хайвер на Hexagone-bg.com за едно незабравимо вкусово усещане.

—————————————————————————————————————–

Свети Валентин е празник на влюбените, който се отбелязва от много хора по света. Всяка година на 14 февруари се разменят картички с любовни пожелания (известни като валентинки), поднасят се цветя, подаряват се подаръци във формата на сърце или други, които символизират любовта. Всякакви изненади и романтични вечери са типични за Свети Валентин.

Бонбони и мече

Бонбони и мече

Картичка за Св. Валентин

Картичка за Св. Валентин

Подарък за празника

Подарък за празника

Свети Валентин е католически празник, чието име идва от един от двамата мъченици, наречени Валентин, живели през III век. За отбелязването на 14 февруари има сведения още от Средновековието, когато влюбените си разменяли валентинки. През 19. и 20. век празнуването на Свети Валентин става все по-популярно.

Сърца за Св. Валентин

Сърца за Св. Валентин

Сърце

Сърце

Сърчице

Сърчице

Червени рози

Червени рози

Сърчице и рози

Сърчице и рози

Ангелчета

Ангелчета